#1 Overweldigend

Gepubliceerd op 22 februari 2021 om 22:32

Ook op dit digitale podium zullen we voor Niek tot grote hoogte stijgen met ons laatste wielernieuws, verslag van hoogtestages en andere initiatieven die aanhaken in ons peloton. Met 30.000,- euro in onze eerste tourweek was de start overweldigend! Dat doen wij als renners niet alleen, want ook de tourkaravaan begint inmiddels indrukwekkende vormen aan te nemen. Ondernemers, familie, vrienden en kennissen doneren gul, ons wielershirt staat al bol van de sponsoren en kinderen die hun zakgeld doneren helpen ons de hoogste bergen te bedwingen. 

 

Mochten de benen minder goed zijn, dan draagt Solexverhuur Woudenberg met één euro per rit fantastisch bij aan ons doel. Tussen trainingsritten door hangen we graag even aan om bij te komen, want die Alpe d'Huez is geen bescheiden klimmetje! Met hier en daar een kilo'tje teveel is op het buitenblad bergop nog ver weg... De 6(!) keer dat Niek ons al voorging op die Nederlands-Franse berg motiveert ons echter om telkens weer een tandje bij te zetten. We houden jullie via deze weg graag op de hoogte van onze koers!


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Gerda
4 maanden geleden

Ik vind het heel bijzonder wat jullie gaan doen! Het zal zwaar worden in veel opzichten maar wellicht ook heel mooi en een warme verbondenheid geven. Gods zegen gewenst!!